Let's go get lost

La cinci ieseam din Bucuresti, la zece fara un sfert eram pe plaja din Vama Veche. Ne-am miscat greu, dar finally, eram acolo.
De cand am intrat in Constanta nu am privit decat pe geamul din dreapta. Nu vroiam sa vad marea decat atunci cand voi fi in mica apropiere de plaja. Intr-un moment de neatentie am vazut luciul apei cand am luat o curba la Mangalia. But soon after am ajuns pe plaja din Vama, with butterflies in my stomach.
Prima bere, "de bun venit", la Mitocanu', urmatoarele doua in Club A, in continuare inca doua beri, baute pe din doua, la Corsar pe terasa, cel putin inca o bere la Corsar in restaurant si restul inapoi in Club A, unde am pierdut sirul.M-am trezit in cort. Era ora 00:00. Great feeling of freedom and then I was sick.Am pierdut doua concerte, asa ca am recurs la apa plata.

Prima noapte in cort, la mare, si primul rasarit de soare pe plaja... Ametita de mare, de sunet de valuri, de bere, de noapte, de frig. Micuta a venit fara cort, fara sac de dormit si fara prea multe planuri.Dimineata am plecat dupa omleta si am dat peste oua crude.

Ma intorc.