Rutina domestica

De ceva vreme, cred ca de cand au inceput caldurile in Bucuresti, nu imi mai place la mine acasa. Ajung acasa tot mai tarziu (in mod intentionat!), deschid calculatorul si imi arunc hainele pe canapeaua din sufragerie. Stau iar cu ochii in monitor, de parca la birou nu ar fi suficient, citesc, scriu, bloguiesc, apoi ma tarasc in pat (omg! sometimes uit sa ma spal pe dinti!) unde incerc sa citesc cateva pagini din cartile care s-au tot strans in dormitor. Mai nou patul meu nu mai e empty, eu nu mai dorm singura ;) Partea stanga a fost acaparata de niste scriitori care ma adorm in fiecare seara.

In afara de dormitor, restul apartamentului mi-a scapat de sub control. Hainele se muta din dressing pe canapea si formeaza mormane sifonate, biroul a capatat multiple functii - de exemplu, tava de la tastatura e folosita pentru pus farfuriile cu mancare, restul blatului fiind acoperit de tot felul de ambalaje. In mijlocul holului a aterizat un bocanc de munte pentru ca intr-o dimineata am vazut un gandac maaare (cca 4 cm - L, 1 cm - l si 1,5 cm h) si am estimat ca un flip-flop nu e suficient pentru bestie. Bocancul a ramas acolo si acolo va sta pana ce un Fat Frumos va veni in ajutor (al meu sau al gandacului...).

De asemenea, dupa ce am spalat fata de masa din bucatarie nu am mai pus-o la loc pe motiv ca oricum prin bucatarie nu mai trec pe acolo de multe saptamani. Azi am descoperit in frigider morcovi care dupa cum ii tradeaza eticheta stau acolo de la inceputul lui aprilie. Cat despre perdeaua din sufragerie - forget about it! Sta trantita pe jos, langa geam, inca de cand m-am mutat. Ca si interfonul ce trebuie montat, asteapta sa-mi iau concediu. Poate sa astepte mult si bine!...

Etichete: