Angajez lifestyle coach

Ma simt de parca as fi inceput scoala - vara e gata, ziua e mai scurta dar mai incarcata, eu mai ocupata si mai ciufuta. Stiu de ce am nevoie ca sa-mi fie mai bine, am o idee despre pasii care ar trebui urmati, dar pentru un motiv necunoscut imi e greu sa ma adun. Mananc foarte nesanatos, ori prea putin, ori prea mult, cheltuiesc banii aiurea doar ca sa simt ca nu muncesc degeaba, imi pierd cheful, rabdarea si prietenii.

As vrea sa pot angaja un lifestyle coach. Ar sta dupa mine tot timpul. Seara cand ajung acasa mi-ar spune sa nu-mi mai las hainele aruncate, sa ma reapuc de cartea inceputa cu rusinos de mult timp in urma. Ar pune muzica, ar decupla internetul, ar inchide telefoanele, mi-ar da sa mananc baby-carrots si inainte de culcare m-ar trimite sa ma spal pe dinti. Dimineata mi-ar da ceai verde cu menta si suc fresh de grapefruit si nu m-ar lasa sa plec la birou pana nu arat ca Mazi pe care o stiu prietenii aia veeechi.

Lifestyle coach-ul mai are mult de treaba, dar mie mi-e somn. Stiu ca imediat ce pun capul de perna ma trezesc ca trebuie sa fug spre birou. Tocmai din cauza asta am doua telefoane si un ceas care suna din cinci in zece minute in intervalul orar 7.00-8.00, asta ca sa fiu sigura ca in cele din urma ma trezesc, dar si ca sa ma pot bucura la 7.00 ca inca nu e 8.00. Ce trist sa te trezesti asa (si nu numai).

Etichete: