Muviz, muviz, muviz!

Vineri, sambata, duminica, luni si marti au fost zile de film. Azi nu cred ca-mi iese :(Duminica trebuie neaparat sa ajung la program John Dilworth, iar pe 2, 3 si 4 octombrie vreau sa merg la Elvira Popescu. C-asa vreau eu!

Later edit (pt. Midori & Spiridus): vineri am fost la My Super Ex-Girlfriend, care sux big time. Sambata am revazut Cars, dar in varianta dublata in romana, care m-a impresionat placut - respecta foarte bine varianta originala. Nu ma asteptam ca actorii romani sa interpreteze asa misto. Duminica am fost la Monster House, alt film de animatie, dar thriller :p Nu m-a dat pe spate. Luni am fost la anim'est - Mosaic 5. Primele filmulete chiar nu mi-au placut, iar cand a inceput cea mai misto productie din serie, a trebuit sa plec pentru ca intarziam la un concert. Eh, si marti am fost din nou la anim'est. Nici nu m-am uitat sa vad ce anume rula la Union, am fost la ce incepea cand imi terminasem eu treaba. Mi-a crapat capul cand am vazut ca e tot Mosaic 5 :D Am aprofundat ;)

Luni incepe la Institutul Francez un program care se numeste "Carte blanche a..." (sau asa ceva, dupa cum am mai spus, eu nu vorbesc franceza :D ). Trei seri pe luna, la sala Elvira Popescu va fi prezentat cate un regizor roman. Pentru octombrie a fost ales Tudor Giurgiu, astfel ca luni ruleaza Legaturi bolnavicioase, iar marti si miercuri doua filme frantuzesti care i-au placut lui - Jules et Jim (Truffaut) si De battre, mon coeur s'est arrete. Delicious, mai ales ca nu credeam ca o sa mai prind ultimul dintre filme prin cinematografe :)

Etichete: