Nothing special, just another post :)

Astazi am plecat devreme de la birou (17.00). In perioada asta nu e prea multa treaba, asa ca inca ma simt aerisita.

Am fost la mall sa schimb cadoul pe care i-l facusem de Craciun lu’ tata, asta pentru ca nu mai e asa zvelt cum imi aminteam eu (si cateva prietene de-ale mele ;). Pentru ca in apartament e tare frig, m-am adaptat mediului si incerc sa ajung acasa cat mai tarziu. Ieri am mers la film (Happy Feet – not impressive, this coming from a really big penguin fan), then la Cremcaffe for some hot italian chocolate. Azi, pentru ca am terminat rapid operatiunea de la Zara Men am facut o tura pana la Movieplex sa vad ce as putea servi, in afara de meniul de seara – popcorn & Fanta/Carlsberg. I was thinking The Departed, dar pentru ca am vazut ca a inceput sa ruleze si Marie Antoinette m-am reorientat.

Asa ca a trebuit sa ma invart prin Plaza vreo ora si jumatate, pana sa inceapa filmul – tha horror. Chef de cumparaturi nu aveam – 1st of all pentru ca nu am adunat luni de abstinenta in asteptarea Vienei degeaba, second – pentru ca sunt in perioada “nu-mi sta bine cu nimic”. Parca vad ca ma intorc din Austria doar cu cercei, hats si shoezi :)). Revenind, am esuat la Diverta, a place that I kinda hate. E exact ca Fox Books din You’ve Got Mail :) – un lant de librarii mare si rau care mananca the little shop around the corner. Anyway, lansad asta la o parte, am gasit la Diverta un scaunel unde sa stau cumintica si sa citesc cat astept sa se faca ora de mers la film, pentru ca la food court era galagie si oameni urati (sorry, I’m too smart & beautiful. and modest).

Filmul mi-a placut foarte, in mare parte pentru ca e plin de prajituri :)). Serios vorbind, dupa parerea mea absolut neavizata, mi se pare o combinatie reusita de elemente, la limita dintre comercial si artistic. Asta asa, ca sa sum it up.

Etichete: