[KIZ] Apple iPhone

Una dintre cele mai bune modalitati de a vedea cat de bun este un gadget, e sa il cauti pe YouTube. Am urmarit sute de filmulete - zeci de iPod-uri, zeci de Macbook Pro-uri si zeci de telefoane mobile - o nebunie, va spun.. provoaca dependenta!

Fara indoiala, si noul Apple iPhone va provoca dependenta. Si mi se pare normal... intr-o lume in care cuvantul mobilitate tine locul unui notebook + doua sau trei telefoane mobile + un MP3 player - nici un gadget ce le contine pe toate trei nu poate fi trecut cu vederea.

Probabil ca nu vor putea fi trecute cu vederea nici dezavantajele pe care se pare ca le-a mostenit de la fratiorul sau mai mic, iPod-ul. Acelasi magnet de amprente si la fel de urat odata ce display-ul capata cateva zgarieturi. La fel ca in cazul iPod-ului, bateria este incorporata si singura posibilitate de a o inlocui - in cazul in care cedeaza dupa un an de zile - este sa il trimiti la fabrica.

Cei care au avut parte de telefoane touch-screen stiu ca atunci cand vorbesti la telefon este absolut necesara blocarea automata a functiei touch-screen, altfel risti sa inchizi convorbirea cu urechea :) In orice caz, pana in toamna - cand va apare si in Europa - avem suficient timp sa ne lamurim cum stau lucrurile. Nu uitati de YouTube ;)