Mes petites

Ele sunt zânutzele de la Muzeul Taranului Roman.

Astazi s-a deschis targul de Florii, si la MTR si la Muzeul Satului, asa ca am am fost de dimineata sa arunc un ochi. M-am intors la birou cu doar 10.000 in buzunar si cateva fise :))

Mi-e tare drag sa merg la targurile astea. Imi dau senzatie de primavara si intotdeauna gasesc mici comori.

Astazi, de cum am intrat pe poarta de la Muzeul Satului, m-a luat in primire o tanti care m-a imbiat cu niste bunatati very hard to resist to - placinte de casa cu foi frecate cu miere si lamaie, umpluturi de magiun, ciocolata de casa si mmm... Cum sa-i explic eu?

"Stiti, eu nu mananc carbohidrati"
"Dar e de post"
*blink*blink*

Moving on, dupa ce am dat o tura cat sa ma convinga o alta tanti sa cumpar un castron si o lingura de lemn (?!) "sa fac salata in el", m-am mutat la MTR, unde am gasit zanutele pe care m-am vazut nevoita sa le si negociez - this bitches don't come cheap, I tell you. Am mai luat covrigei vanilati, paine cu secara si cookies pentru colegii de la birou si am plecat. Maine ma intorc inarmata cu cash :))

In other news, Robert Plant concerteaza la Bucuresti pe 8 iulie, ceea ce inseamna ca nu mai e nevoie sa merg cu tata pana la Budapesta ca sa facem father-daughter bonding. Merge si aici :))

Etichete: ,