Lista pentru Bucuresti

1. Un Cosmopolitan adevarat - cate baruri, atatea retete. Vodca, Cointreau, triple sec, cranberry & a hint of lime juice - it's that simple. Insa nu, toti se incapataneaza sa isi puna "amprenta personala", fie ca e Absolut Vanilla (wtf ?!?), suc de grapefruit sau ananas sau alte minuni care combinate dau greata.

2. O cosmeticiana si o coafeza (sa ma scuteasca hair-stilistii) care sa se priceapa sa faca bucle, bretoane, sa taie varfurile la 1.5 cm, si nu o palma intreaga, sa stie sa fileze suvitele si sa le coloreze in nuante ton sur ton.

3. Un magazin de pantofi. Nu exista in Bucuresti un magazin de pantofi in care sa ma duc la sigur - trebuie sa caut, sa fac comenzi, sa probez acelasi model in trei numere diferite pentru ca in final sa sfarsesc cu o pereche de pantofi plictisitori, care ma rod si imi fac bataturi.

4. Idem 3, dar cu genti.

5. O sala de sport si un bazin care sa nu aiba abonamente ce costa cat o masina second-hand, care sa fie curate si intr-o zona usor accesibila. Si neaparat sa aiba instructori personali.

6. Inca vreo zece sali de concerte si tot atatea cinematografe. Don't get me started.

7. O gelaterie ca cele din Copenhaga, de care mi-a povestit Irina, care au muuuuulte feluri de inghetata si spume de inghetate, asortate cu bomboane, nuci si alune, sosuri reci sau calde si de la care poti comanda si de pe net.

8. Un restaurant cu mancare diet, sau macar un restaurant in care gratarul se prepara chiar pe gratar, si nu in tigaia cu ulei incins.

Si bineinteles, traditionalele parcuri, piste pentru biciclisti & world peace :))

Etichete: