Low sugar evening

Zece jumate seara, in drum spre casa cu frigiderul gol imi plesnesc cateva sinapse si ma trasneste o melancolie sora vitrega cu depreseia. Ca sa nu am program artistic in seara asta, trec pe la o benzinarie sa-mi iau inghetzata, ca poate rezolvam problema the easy way. Only I'm not that easy going. A trebuit sa stau in fata congelatorului 15 minute, sa ma invart inca alte 10 prin magazin pentru ca problema serii - "de care inghetzata sa-mi iau?" - sa devina major issue. Am mai avut nevoie de o sedinta de 20 de minute desfasurata in masina, la telefon cu mama, ca sa analizam cum nevoia mea inghetata e de fapt cine stie ce mizerioara refulata.

In final, am luat inghetata de caramel cu sos de caramel, peste care am pus si mai mult caramel. But man, greu a mai fost.

Si pentru ca deja trecuse o gramada de timp si nervii mei erau pe rosu, ar fi fost tare bine ca pe langa paharele de Martini pe care le tin in portbagaj, just in case, sa mai fi aruncat si vreo lingurita in caz de urgente de genul.

Etichete: