Shhh... hangover

With a hangover the size of my ass (deci medium, asa..) ma plimbam de dimineata, pe la 7.30, pe Calea Victoriei, si ca sa evit sa ma prabusesc pe scarile de la Muzeul de Istorie am zis ca merg sa mananc ceva la Chocolat. Cu ocazia asta probabil ca n-o sa mai trec pe acolo prea curand, fiindca degeaba scria pe usa "deschis 8-23.00", ca ei mi-au spus sa ma intorc la ora 9.00. La Market 8 se facea curat cu un scaun in usa, la Carul cu bere se faceau aprovizionari, doar mizeria de Gregory's era deschisa si pentru 10 lei am baut un ceai si am mancat un croissant minuscul, da' am avut portie dubla de nesimtire, ca asta se serveste tot timpu' din partea casei. Si bine ca nu beau cafea, fiindca daca as fi vrut, baietii nu mai aveau zahar - si era abia opt dimineata. Iar pentru ca terasa era ocupata de costumati burtosi care citeau ziarul, tot pe trepte la MNIR am sfarsit, ca asa am vazut eu prin filme ca se face, ce-i drept, la Met in NYC, da' astea-s detalii.

Concluzia diminetii este doua. 1st - in vreo 40 de minute, cat am stat la muzeu sa ma trezesc, n-a trecut pe Victoriei nici un tip dragutz, deci astia nu egzista. Macar asa, sa clatim ochiu' de dimineata. 2nd - ori ma apuc serios de baut, ori ma las de tot, ca asta nu e treaba. Mi-am iesit din mana, nu e bine si se vede. Asa ca tre' sa ma inscriu intr-un program intensiv, ca numai azi si maine nu e poimaine dimineata. Deci Sziget.

P.S. - pe aceasta cale tin sa-i transmit viitorului meu fost serif ca ar trebui sa-mi dea de baut in fiecare zi, nu doar ocazional, cand implineste o varsta, ca isi scoate viitori fosti angajati din circuit. Pai asa ceva nu se face :))

Etichete: