Craciun, anyone?

Ieri ma duceam grabita la o intalnire si, trecand pe Batistei, aud o frantura de colind. "Pff, la draq, iar vine Craciunul". Si nu ca nu-mi place Craciunul, pentru ca e sarbatoarea mea preferata, dar de cativa ani e o tristeze pe mine in seara de 24, ceva de vis urat.

Am un feeling ca tot in stilul asta petrecem si anul asta. Cu atat mai mult cu cat probabil o sa lucrez. Dar pentru ca nu sunt un catâr si chiar nu-mi place sa stau si sa imi plang de mila prin casa, as putea sa fiu si eu simpatica o data si sa fac friptura la cuptor si chocolate cookies - cu scortisoara chiar. Vinul fiert e din productia personala. Mmmm... friptura la cuptor cu pepene murat.

Apropo de vin, inca imi mai vajaie capul de aseara :)) Foarte bun si foarte fun la out little gathering. Da' eu trebuie sa cumpar o masa pe care chiar sa incapa toata mancarea pe care suntem noi in stare sa o mancam. Si cateva canapele in plus, ca iar n-am mai avut loc (si daca tot veni vorba, poate ar trebui sa miscam ceva cu casele alea cu gradini si terase pe care tot zicem ca le construim).

Deci. Daca imi schimba cineva neonul ala infect din bucatarie (si daca tot s-a apucat, sa se ocupe si de ala de pe hol, ca si ala s-a ars), promit ca anul asta nu boicotez Craciunul.

Later edit: nush daca s-a inteles ceva din ce-am spus mai sus, pentru ca, dupa cum spuneam, sunt usor faultata ;) Da' ideea e ca having friends e una din chestiile cele mai frumoase, asa ca atunci cand va mai iau in brate si va pup, nu e pentru ca am baut prea mult :)

Etichete: