Highschool all over again

La vara o sa fie concert Manowar in Bucuresti (7 iulie). Ceea ce inseamna ca o sa ne distram ca-n liceu. Strangem gasca din clasa a IX-a (doar atunci am ascultat Manowar) si dam un pic din cap, ca prea am intzepenit infipti scaune corporatiste.

Intre timp, de maine intr-o saptamana merg la The Cure - tot o dragoste din liceu, da' mai de cursa lunga - la Viena. Mancam sushi si snitzele din alea, dupa care bem toata noaptea ca la asta ne pricepem cel mai bine.

Pe de alta parte, cei de la Rock Werchter au anuntzat primii 24 de headlineri pentru festivalul de anul asta: REM, Radiohead, dEUS, Lenny Kravitz, The Chemical Brothers, MIKA, Sigur Ros, Kaiser Chiefs, Nightwish, Ben Haper & the Innocent Criminals, Counting Crows, Editors, Roisin Murphy, The Hives, Chris Cornell, The Kooks, Air Traffic, Justice, Digitalism, KT Tunstall, Beirut, Gossip, John Butler Trio, Band of Horses. Pe 12 dintre ei i-as vedea whenever, wherever, da' se pare ca nu in Belgia, ca in perioada aia sunt legata de glie. Astept cu maxim interes headlinerii de la B'estfest de anul asta.

Etichete: ,