Fiat 500 - first impressions

Am luat ieri masinuta. As incerca sa nu fiu excesiv de entuziasmata, da' nu prea-mi iese :)

E un diesel de 1.3, 80 CP, albastru Ferrari (adica un fel de bleumarin), cu bordul de aceeasi culoare, dar volan, consola si tapiterie bej. Ca sa fiu a bit silly, it was a match made in heaven pentru ca ne-am asortat de la our first date - eu purtam o rochie albastru petrol si un trench bej, iar pantofii mei erau la fel de glossy ca si bordul :)) Plus ca nu e o culoare prea cute, I'm not that much into that si ar fi fost over the top la cat de dragutza e masina. Asa ca sunt ok cu lookul asta usor mai masculin. It suits the bitch in me :D

Ce-am constatat din plimbarea de ieri (de la 18.00 la 00.00, cu pauza de narghilea) e ca masina face cat o rochie geniala, a good hair day and a hunk of a boyfriend all rolled into one. All eyes are on me, (ok, on us), mi se acorda prioritate, lumea imi zambeste si chiar am primit un thumbs up la un semafor, de la un alt sofer :)

In plus, masina asta e cel mai bun mood elevator pe care l-am incercat pana acum. E atat de friendly si se conduce ataaat de usooor, ca nu m-a deranjat dimineata sa ma trezesc dupa doar patru ore de somn, pentru ca stiam ca drumul spre serviciu a fost upgradat saptamana asta.

Sper sa se potoleasca ploaia si sa rezolv rapid lista cu toti prietenii care vor sa ne plimbam cate o tura cu noua jucarie, pentru ca one of these nights as fortza nota pana la Sinaia, ca ziua cica mai tre' sa si muncim :) Damn.

Da' sa nu uit - cateva chestii usor deranjante - masina nu e smoker friendly. Are o scrumiera pozitionata dubios, inghesuita undeva sub schimbator si langa frana de mana. Plus ca e o mica problema cu spatiile de depozitare. In loc de torpedo are un fel de gaura in care daca pun chestii o sa fie la fel de haos ca in geanta mea. Asa ca dimineata am scos perechea noua de Converse din cutie, am umplut-o cu CD-uri si am luat-o cu mine :)

Ah, si am o gasca de prieteni care duc o campanie de convingere sa-mi iau Fiat 500. Tinand cont de deadlineul din 23 mai, nu prea vad cum ar fi posibil :-/

Etichete: