In incercarea de a impaca si capra si varza - adica si bun si healthy - am facut o ceva care nu pot sa-i spun altfel decat salata de dovlecei. Inspiratia a venit dintr-un episod din The Naked Chef pe care l-am vazut de curand.
Dupa care i-am pus in tava de la cuptor (pe care am pus o folie de pergament ca sa nu se lipeasca) si i-am presarat cu sare grunjoasa mmm.
Rezultatul a fost un fel de chipsuri de dovlecei - fasii uscatzele si saratzele pe care m-am apucat sa mananc direct din tava yumm :)) Asa ca a trebuit sa peeluiesc vreo trei dovlecei in vreo patru ture, cat sa-mi iasa in final de-o salata, ca tare aveam spor la mancat direct din troaca :D
Dupa ce in final am adunat o gramajoara de fasii coapte de dovlecel, am taiat un ardei iute...
...si o mana de frunze proaspete de busuioc. JO spunea ca dovleceii s-ar fi imprietenit minunat cu menta, dar cum nu aveam proaspata, am inlocuit. Probabil ca daca nu aveam nici busuioc, puneam patrunjel si tot bine iesea :)Etichete: legume, light and healthy, salata