(se pare ca tot de placinte ma tin -promit ca pregatesc o serie de healthy food, da' nu chiar acum :))
Doua minute mai tarziu am adaugat si sosul de rosii, peste care am pus usturoi (tot verde, ca se strica-n frigider :P), am amestecat si am lasat sa simmer.
Intre timp, pastele au fiert. Le-am scos si le-am scurs de apa, am luat o forma de prajitura cu fundul detasabil si am uns-o cu unt. In ea am asezat apoi pastele, dupa cum se vede. Poate pare complicat, dar de fapt nu a fost. In plus, nici nu a durat mult.
Cand am umplut tava, am inceput sa umplu si pastele ca niste tuburi cu carnea de vita in sos de rosii care intre timp era gata.
Acestea fiind zise, am pus peste niste felii din ceea ce aia de la Mega Image au vandut sub eticheta de mozzarela, but let's be reasonable, era orice altceva, si am bagat la cuptor...
...cam zece minute, ca sa scot apoi the most beautiful pasta pie