Cele mai bune piersici. Din lume (!!!)

Cui crede ca exagerez ca sa dau dramatism postului, ii transmit, in the words of my dear friend Dave Gahan: WRONG!

Ce vedeti mai jos chiar sunt cele mai bune piersici din lume (pe care le-am mancat eu pana acum, ofc).Marti dimineata ajung la birou, inca cu sechele din concediu (adica chef-less si ciufuta). Si cum ma holbam tamp in monitor, fermecata de cele aproximativ 500 de mailuri necitite care nu se mai terminau de incarcat in Inbox, sunt chemata la receptie sa semnez pentru un colet. Primesc cutia, vad ca e de la mama si-mi imaginez ca-i vreo carte fancy. Insa pam-pam surpriza – de fapt primisem un sample din a treia recolta a piersicului din gradina fermecata. Third time’s the charm, doh.

Astea au fost cele mai bune piersici din lume (colegii de la birou care au gustat pot confirma :)) pentru ca se incadreaza in parametrii de:
- puful nu inteapa si nu irita
- chiar daca pulpa e de culoare deschisa chiar si cand sunt foarte coapte, nu au consistenta aia crocanta de mar, ci sunt zemoase
- insa pentru ca sunt micute, le mananci repede, fara sa te mânjesti pe toata fata si sa-ti curga suc pana la coate :))
- foarte aromate
- foarte foarte aromate!

Le-am mancat pe toate. Nu cereti, I’m totally not sharing :))

Etichete: ,