Dar la 7 si ceva mi s-a facut somn, asa ca m-am culcat la loc, in aroma de muffins proaspete. La fel m-am trezit, vreo doua ore mai tarziu. The horror. Nu de alta, da' nu puteam sa mananc nici macar una. Cum tava are doar 12 locasuri pentru muffins, doua batch-uri insemnau exact 24
Zece ore mai tarziu, proaspat intoarsa de la birou, am revenit in bucataria din iad ('cuz it's hot like hell!) si m-am apucat de treaba - 24 de clatite dupa
retzeta perfecta. Eh, vorbesc prostii. Niciodata n-am stiut sa aproximez cantitatile pentru clatite. Faceam cata compozitie era..
Deci, bineinteles ca mult mai devreme decat ma asteptam, am ramas fara compozitie, dar si fara ingrediente. Afara era furtuna, turna cu galeata, iar eu am plecat sa cumpar oua si ce-mi mai trebuia. Intr-un final, dupa cateva atacuri de panica ca nu o sa termin la timp, ca nu o sa iasa bine, ca ma trasneste fulgerul pe geam etc si cateva acrobatii cu tigaia-n aer si clatita scapata pe jos, termin.
Si cum un tort de clatite e o chestie cat se poate de banala, am zis ca macar it has to look pretty. Asa ca m-am apucat sa decupez fiecare clatita in forma de floricica. Crazy much? :))
Daca eram fata isteatza, m-ar fi dus capul ca e mult mai usor sa decupezi clatitele cand sunt inca fierbinti si mult mai moi, da' nu sunt eu genul :)) Asa ca m-am chinuit un pic.
Da' intr-un final am dovedit. Si chiar in timp util, asa ca m-am apucat sa spread chocolate pe fiecare foaie de clatita si apoi sa le suprapun la milimetru. O distractie.
Si bomboana de pe tort a fost chiar mai multe :))