Chez Mazilique went public

La MioBio, un magazin lovely de cosmetice bio (doh, hence the name), proaspat deschis pe strada Jules Michelet.
Dupa o noapte magica in care am gatit de la miezul noptii si pana la rasarit, ajutata de lovely sous-chef Mimo, fara de care m-as fi trezit glazurata de ciocolata din cap pana-n picioare, inconjurata de vase inecate in faina si tipand a disperare, m-am prezentat la micuta petrecere de inaugurare oficiala cu cateva lovely treats:

Au fost cupcakes cu bombonele colorate, vermicelli de ciocolata, fulgi de migdale, blueberry muffins, briose cu ghimbir, briose cu cacao olandeza si ciocolata belgiana si whisky, biscotti cu scortisoara si fructe confiate, biscotti cu ciocolata belgiana, cacao olandeza si alune de padure, terine de fructe de toamna in gelatina bio din suc proaspat de portocale, chocolate chip cookies, sticksuri cu parmezan, mac si chimen, frigarui cu rosii cherry, mozarella & busuioc de pe pervaz si limonada cu lime, zahar brun, sirop de zmeura si menta. Sper ca n-am uitat de nimic :)

This was so much fun, I never thought I'd get such a kick from cooking :) Can't wait to do it again, soonish.

*Acid, you're still my number 1 sous chef, dar ai fi tare mandru de Mimo :)

Etichete: