Cu ce se mananca Köln

Spuneam saptamana trecuta ca am cam slabit. Forget it, Köln m-a adus inapoi la proportiile obisnuite (despre care nu vom comenta nici de bine, nici de rau, nici niciodata :)).

Si asta s-a intamplat simplu si oarecum neasteptat. Eu una nu ma asteptam sa nimerim asa bunatati (in afara de baietii de la Muse, the main purpose of the lovely trip)

So. Dimineata, inainte de a porni prin orasul parca prea linistit si mohorat care este Cologne/Koln, ne opream la o brutarie de langa hotel (sunt foarte multe de genul prin tot orasul), unde puteam alege intre multe feluri de paine, croissante, baghete, dulci sau sarate, sandwichuri mult mai bune decat la orice Snack Attack, Gregory's sau ce prostii mai gasim noi pe strada in Bucuresti, plus cu cafea, ceai, suc de mere pentru o dimineata yummy.
Dupa care ne fâţâiam pe strazi, luând îngrijorator de multe pauze pentru un refill cu weissbier,intre carciumi oprindu-ne la tonetele cu bratwurst, currywurst & co.

Cat priveste dulciurile: gogosi berlineze
si covrigi cu migdale
In final, pe seara, ne oprim la cate-o carciuma din Altstadt, unde descoperim niste portii mai mult decat generoase. De exemplu, un ciolan foarte fraged, dar very crispy on the outside ;)
sau snitele equally big
fripturi in sos aromat
dar si un gulas incredibil de catifelat - nu la nivelul dorit de spiciness, but still so very good.
Ce-i drept, in fotografii nu se regasesc covrigii bavarezi. I-am mancat prea repede :p

Despre Muzeul Ciocolatei - si mai ales magazinul de la iesire :)) - in episodul urmator

Etichete: , , , ,