Tortilla spaniola

Cam asa arata micul dejun de duminica. It has all the goodies si e foarte usor de facut. Iar ce-mi place mie la spanish tortilla (sau frittata, cum se mai numeste) este ca e la fel de buna si cand e rece si poate fi usor impachetata si luata la picnic daca vreodata mai da caldura peste noi...

Asa ca se curata vreo doi-trei cartofi, se taie cubulete si se pun la fiert. Intre timp se prajeste niste bacon - rumen golden brown, just how I love it, se prajeste si niste ceapa, plus niste ardei & ciuperci.

Se bat cateva oua (cantitatile depind strict de voi si sunt direct proportionale cu foamea :) si se amesteca cu niste patrunjel tocat (ce-i drept, eu amestec cam orice cu patrunjel, dar feel free to skip it daca nu va place).

Fie se amesteca totul impreuna - cartofi, carne, legume si oua, fie doar se toarna ouale peste ce e deja in tigaie. Apoi se baga la cuptor pana se rumeneste bine-bine. Se si intoarce daca vreti.

Dupa care se mananca cu mare pofta, eventual cu o salata de rosii cu busuioc langa.

Etichete: , , , , ,