Salata with a twist

Experimentul light & healthy merge mai departe cu o salata la prima vedere banala - asa cum mi se par mie mai toate salatele, mai ales atunci cand pastrezi linia sanatoasa si nu trantesti niciun dressing uleioso-gustos.

Ca sa nu-mi iau campii cu salata verde si gratar de piept de pui - mama si tata dietelor plictisitoare (dar noi n-avem nimic de-a face cu asta :)) - am apelat la niste ingrediente (NoMU) pe care de mult vroiam sa le incerc, dar nu am reusit mainly pentru ca erau prea multe variante si eu nu ma puteam hotari. Sunt ceva mai scumpe decat condimentele basic pe care le mai folosesc prin bucatarie (intre 15 si 23 de lei pe Nomu.ro, dar se gasesc si la Biscuit - looovely boutique pe Nicolae Balcescu), dar la cati bani dau pe spices in general, oricum am pierdut socoteala, deci nu se pune.

Una peste alta, ideea e ca salata simpla nu a mai fost dreasa doar cu lamaie si ulei de masline extravirgin, ci si cu o lingura de Pistachio and Black Pepper Dukkah (un amestec yumm tare de fistic si piper negru, dar mai are si ceva urme de susan, migdale, coriandru, chimen etc). Foarte multumita de rezultat, asa ca o sa pun si altele pe lista de incercari (au o serie de rubs care cred cu care cred ca o sa pacalesc genial pieptul de pui. mwaahahaha)
Photobucket
Also, pentru Cookie am luat Smoky Peri-Peri (ceva cu boia & chilli si aroma afumata), iar Florin (care stiu ca se pregatea de ceva muffins/cupcakes) a primit cacao. Astept relatari si invitatii la degustari ;)

Etichete: ,