Sushi la Ruse

Avand in vedere ca de 1 Mai toata lumea s-a imbatat din Navodari si pana-n Vama via Valea Prahovei, iar soselele erau aglomerate pe acolo, ruta Bucuresti-Giurgiu-Ruse a fost libera ca mall-ul luni dimineata la ora 10.00 :)

Intr-o ora am ajuns din Bucuresti la Ruse (2 minute in vama de la Giurgiu, cat a durat sa platim taxa de pod - 6 euro). Masina am parcat-o in centru - si nu! nu a furat-o nimeni - si in formatie de sase persoane ne-am instalat la o terasa din zona, testata cu succes si-n alte ocazii.
Photobucket
Nu e haute cusine, da' e yummy stuff. Meniu scris in limba romana adaptata (vezi muschi de gat - ceea ce am dedus noi ca e ceafa de porc :)) si multe variante. Mai nou, au bagat si sushi in meniu, ceea ce e o super schema, pentru ca nota de plata cu tot cu benzina si taxa de pod tot nu ajunge la suma cu care ne amendeaza restaurantele cu sushi de Dambovita.
Photobucket

Astfel ca - 22 de sushi rolls (maki de tot felul - cu ton, creveti, somon, avocado etc) plus o "floricica" de sashimi, o portie de fish & chips, 2 deserturi, 2 beri, 1 fresh de mere si o foccacia cu usturoi au insemnat fabuloasa suma de 80 de lei. Cool stuff, I say!

Plus 2 inghetate maari, inca 5 lei fiecare.
Photobucket

Sa mai aud de acu' comentarii cu ceafa groasa :p

Etichete: , ,