Escargot Bistro + Mazilique = beacoup de miam miam

Duminica am sarbatorit. De fapt, m-am apucat de sambata. Am mers la Escargot si am facut pregatirile pentru a doua zi. Am pregatit pateul, am pus vita-n multi litri de vin rosu Corcova, am facut planuri.

A doua zi am incins cuptoarele pe la pranz, am terminat vita bourguignon, am citit listele de rezervari, am facut tartele (am si stricat vreo doua...dar despre asta nu vorbim :)

Povestim in schimb cat de frumos a fost. Raul, Ana si Lulu au aranjat mesele.
Photobucket
Au scris etichetele cu nume...
Photobucket
ba chiar si tablita cu meniul zilei.Photobucket
Got to admit, Escargot e asa un loc atat de lovely [ma lasati sa ma mut in camera din stanga? (ca acolo e si barul, doh)]

La ora 4 au inceput sa se stranga oamenii. Saloanele s-au umplut de prieteni reali si virtuali, iar noi, din pacate a trebuit sa intarziem cu meniul pana ce toti si-au gasit locul la masa. Sper ca nu prea mult... :)

Am inceput un pateul cu vin, stafide si busuioc, ba chiar si putin sos de fructe de padure, imperecheat cu pahar de Corcova Chardonnay.
Photobucket
Au urmat ravioli de casa cu melci. Acestia au iesit de pe mana lui Florin Dumitrescu, chef-ul Escargot. Langa a fost un pahar de Corcova Rose Merlot (my favourite).
Photobucket
Apoi a ajuns pe masa si Boeuf bourguignon cu cartofi cu unt si patrunjel, langa un pahar de Corcova Cabernet Sauvignon/Merlot.
Photobucket
In final am incheiat cu tarte au citron si un pahar de Tamaioasa Romaneasca de Budureasca (foarte aromat - chiar daca e dulce si eu beau vinuri seci, mi s-a parut interesant. dupa cate critici am auzit la anuntarea pairing-ului, ma asteptam la mult mai rau :)). Si inca o chestie - n-am apucat sa fac o fotografie feliilor de tarta atunci cand au iesit in restaurant - cea din poza e putin diferita pentru ca e manjita cu sos de zmeura :p
Photobucket
I had a great time, sper ca si cei care au venit la masa :)
Multumesc ca nu ati trimis mancarea inapoi in bucatarie
Multumesc ca nu ati aruncat cu farfurii dupa mine
Multumesc Florin ca nu m-ai pocnit cu o tigaie incinsa (ce-i drept, am pus cam multe intrebari si am fost destul de neajutorata in cautarile mele dupa faina, sare, oua.. etc :)
Multumesc Serban pentru potriveala licoroasa
Multumesc Raul, Ana si Lulu for keeping all the people happy
Cica alta data o facem si mai lata ;)

Etichete: , , ,