Paine la cuptorul cu halogen

Din aceeasi serie cu postul de mai jos - nu aveam paine in casa, in schimb am gasit o gramada de pungi de faina cu cate-o lingura ramasa pe fund. Concluzia logica a fost sa fac singura o paine. Cu ocazia asta m-am incumetat sa testez si cuptorul cu halogen Vita Cook, pe care l-am primit de curand. Nu m-am mai jucat cu din astea pana acum, asa ca eram destul de circumspecta. Cuptorul, din cate m-am dumirit, are o putere de 1400W si poate decongela, coce, fierbe, praji, incalzi - din astea. Mie mi-a fost destul de incomod pentru ca fix asta-mi mai lipsea de pe blatul din bucatarie, but oh.. well :))

Eu mi-am vazut de painea mea - am amestecat faina cu sare, drojdie, putin zahar, apa si, ca de obicei, am lasat-o sa creasca si cand a venit momentul, am pus-o-n cuptor, la 185 de grade.
Photobucket
Problema a fost ca painea a stat vreo doua ore (mai mult decat de obicei). In plus, putin dupa jumatatea timpului am intors-o invers pentru ca nu se copsese decat deasupra - acolo unde-i batea halogenu-n freza :)) Partea dragutza a fost ca puteam sa ma uit la ea prin geamul transparent al cuptorului (care e ca o galeata din sticla, asa :))

In final, am scos-o dupa 2 ore. Din pacate nu avea culoarea aia rumena de cuptor, coaja n-a fost prea groasa (cum imi place mie)Photobucket
iar miezul a fost un dezastru umed :(
Deci experienta mea cu Vita Cook nu m-a convins yet, dar ii mai acordam o sansa cu alta ocazie :)
Photobucket

Etichete: ,