Homemade gift - zahar condimentat

Photobucket
De ceva timp imi propun ca de Craciun sa dau prietenilor cadouri facute de mine. Cum faza cu cupcakes-urile nu cred ca mai prinde pe nimeni dupa ce in ultima vreme au tot primit cantitati considerabile, egale cu numarul de ani impliniti, am zis sa fac alte bunatati. Si chiar aveam o lista intreaga de acadele, paste colorate, bomboane si alte jucarii. Evident, n-am apucat sa le fac... In schimb am gasit o chestie foooarte rapida si usor de facut - zahar condimentat.

Inspirata de zaharul condimentat pe care-l am de la NoMU, am amestecat zahar cu scortisoara, cuisoare pisate, putin ghimbir si ceva vanilie. Daca vreti ca zaharul sa aiba o culoare mai puternica, folositi zahar tos - nu pudra. Eu am facut o "istetzime" si-am dat la rasnita o parte din zahar odata cu cuisoarele, deci am ramas cu el mai prafos si mai sters la culoare. Chiar daca n-a iesit la fel de misto ca cel de-a gata pe care-l aveam, it's still damn yummy, deci ce mai conteaza? :)
Photobucket
PS - aseara, la pre-X'mas party, Mishu a primit un zahar din asta, fix pentru momentele cand Cookie va avea pancakes cravings in miezul noptii :) :x

Etichete: , , , ,