In 2011 - usor debusolata, deci foarte incoerenta

_MG_4287_resize
Azi e ultima zi de concediu si m-am gandit s-o folosesc ca sa-mi pun in ordine mintile pentru 2011. Evident, n-am reusit sa fac asta, pentru ca n-am apucat inca sa-mi cumpar un Moleskine nou (cele 16 ascunse sub masuta de cafea nu se pun) pentru un to do list. Insa so far am reusit sa umplu o scrumiera. Deci, evident, lasatul de fumat nu face parte din plan.

In ciuda unui an de porc (care pe langa metafora include si animalul in cauza, consumat in dezmatz), nu m-am aruncat la rezolutii curajoase care sa ma oblige sa merg la sala (oricat de misto si de motivant a fost articolul din DoR cu Cori Gramescu si in ciuda faptului ca a trecut mai bine de un an de cand mi-am luat running shoes care inca stau in cutie :)). Si acum, inconjurata de ambalaje de Toblerone (10x a lot Cookie & Bianca), ma gandesc ca totusi e timpul pentru ceva mancare light & healthy. Dar de maine, ca azi fac rata cu portocale :))

Also, am mai hotarat ca anu' asta o sa fac playlist-uri, shopping list-uri, ordine in casa, ordine pe birou, ordine in genti (pentru ca numai Andra stie cate chestii dubioase a gasit pe acolo, plus suficiente monede cat sa-mi cumpar un cartus de tigari) - pentru ca am auzit ca persoanele organizate sunt mai zen si o viata pusa in ordine ar fi chiar dragutza. And I need that.

In plus, o sa-mi recapat bunele obiceiuri pierdute in 2010, cum ar fi mersul cu cortul la Sziget, getting tipsy in Wine Village, vazut obositor de multe concerte, plecat la mare in miez de noapte si dat o fuga la Viena fara bagaje, doar cu cardul de credit. Daca mai reusesc sa citesc si cateva pagini (de carte, nu de web), o sa fie prea de tot :p

Plus nu mai vreau sa arunc mancare. Never ever. Si nici sa am de-a face cu oameni care-mi provoaca dureri de stomac si stop respirator.

Desigur, tot in 2011 o sa gasesc sensul existentei si raspunsul la toate intrebarile :D Imi urez succes in aceasta aventura si sper ca Iv va supravieturi experimentului, ca prea ii prevad un viitor in care trebuie sa dezvolte skilluri de mood swing management. Tot in aceeasi ordine de idei, sper ca nu va recurge la metode subversive de coping with the situation, like stuffing my face with carbs everytime I'm having a meltdown :))

Acum sa ma scuzati ca I rant about this here, dar pe blogul personal oricum nu ma mai urmareste nimeni and I'm such an attention whore :))

Gata, multumesc. Dupa aceasta pauza self-loathing autopromo revin cu smochine umplute cu gorgonzola sau upside-down berry cake - ce vreti voi :)

Etichete: