Rata cu mandarine

Photobucket
N-am pregatit niciodata cine romantice, n-am aprins lumanari si n-am pus muzica siropoasa-n fundal, dar daca ar fi fost cazul, masa de luni seara probabil ca s-ar fi pretat.

Am luat o rata, am frecat-o cu five spice chinezesc (daca nu aveti - improvizati cu condimentele pentru vinul fiert, rasnite :), am infundat-o cu mandarine taiate sferturi si am pus-o in cuptorul incins, pe un gratar pus pe-o tava - ca toata grasimea aia trebuia sa pice undeva (o tava all inclusive, very useful in acest sens se gaseste la Ikea). 15 minute a stat rata cu dogoarea pe ea, apoi am dat focul mai mic si am lasat-o inca vreo ora jumate. Iar cat s-a odihnit, am bagat la cuptor si niste veggies, ca sa nu ni se aplece. Ba chiar am racit si un vin.

Si tot acest rasfat pe capul lui Iv doar pentru ca
1 - am stat toata ziua degeaba in casa si m-am plictisit
2 - mi-a dat copy/paste la niste versuri din La Vie En Rose, vai cum m-am topit ca un caramel :))
Photobucket
PS - data viitoare drop the Edith Piaf stunt si rezolva traseul pan' la Biarritz ;)

Etichete: , ,