Pasta puttanesca

Photobucket
Adica pastele domnisoarelor de o calitate indoielnica. Ceea ce nu spune nimic despre mine si Elena, cu care le-am impartzit.

Am pornit de la vesnica intrebare "ce naiba mai fac de mancare?" si am ajuns la acelasi raspuns - "when in doubt, boil some pasta". Si se pare ca resturile de ingrediente pe care le mai aveam in frigider se potriveau la fix cu pastele puttanesca.

O conserva de rosii tocate, 3-4 catei de usturoi, o mana de masline ramase fara samburi, 3-4 fileuri de ansoa, o mana de capere si niste ardei iute uscat - totul pus pe foc si lasat la "infuzat", pe foc mic :)
Photobucket

Cand sosul mai scade, you give it a taste si ajustezi sarea, piperul, ardeiul iute. N-am pus sare din prima, pentru ca fileurile de ansoa si capere sunt destul de sarate din start :)
Photobucket

In ultima faza, am trantit pastele fierte al dente in sos, am amestecat...
Photobucket

...si-am mai pus niste patrunjel proaspat on top, ca doar nu putea sa lipseasca din sfanta treime "usturoi-ardei iute-patrunjel" de care eu abuzez in exces :))
Photobucket

Etichete: , , , , , , , , , ,