Pachetele de primavara

Ca doar e sezonu', nu?
Photobucket
Cea mai complicata chestie la reteta asta e sa gasesti foile de orez. Si de fapt nici asta nu-i asa o provocare :)

Odata descoperite pe vreun raft obscur de supermarket, le duci acasa, le inmoi in apa fierbinte, iar cand sunt gata flescaite le umpli cu legume taiate bastonase si trase la tigaie, ba chiar si cu vreun crevete si poate niste germeni de soia sau fasole sau ce ti se strica prin frigider :))

Le impachetezi (as zice ca e la fel ca la sarmale, dar cum n-am facut niciodata... I wouldn't know :p) si poti sa le mananci chiar asa. Daca insisti, le prinde bine si-o baie de ulei incins, pana-s crispy (dar atentie sa nu se lipeasca intre ele, ca se rupe foaia de orez). Langa ele - sos de soia si sos de ardei dulce-iute, fix din sticla cumparata de pe acelasi raft.

Hai urati-mi timp liber, ca mi-e dor de cratitza! (nu credeam sa zic asta vreodata :))

Etichete: ,