Banana bread tea-cake

Photobucket

Adica o compozitie de banana bread, coapta in formele alea de tea-cake cumparate de la Ruse.
120 grame unt se mixeaza cu 200 grame zahar brun sau alb (eu prefer brun, mi se pare ca da un gust mai caramelos si nici nu e asa de dulce) pana se obtine o compozitie cremoasa. Pe rand, se adauga 2 oua. Apoi se incorporeaza treptat - 250g de faina in care ai amestecat 1 lingurita bicarbonat de sodiu si o jumatate lingurita sare. Mai adaugi 3 banane pasate, ba chiar si 100g de nuci, daca vrei. Compozitia obtinuta se toarna in formele de tea-cake, unse in prealabil cu unt, insa se mai lasa 2 degete pana la marginea de sus, pentru ca prajitura ca creste.
Cand le-ai scos din cuptor le pudrezi cu zahar si le mananci langa o cana de ceai of your choice.

Etichete: , , , , , , ,