Fajita strikes back: cu porc!

Photobucket
Pai mi-a placut asa mult prima data, ca a trebuit sa repet. Asa ca am facut fajita cu porc dupa cum urmeaza.

In prima faza am pus-o de-o marinada: o ceapa taiata marunt + 3 catei de usturoi la fel de tocati + 1 lingurita de sare + 1 lingurita de zahar + 1/2 lingurita de paprika afumata (merge si boia, da' o sa-i lipseasca extra aroma asta..) + 1/2 lingurita chimion macinat + 1/2 lingurita piper macinat
Photobucket
La asta se adauga: 100 ml de ulei de masline, 75ml de zeama de lamaie (sau lime, desigur), 4 linguri de otet de vin, un pahar de bere si cam un kilogram de carne de porc taiata in fasii. Desigur, cantitatile pot fi modificate dupa gust, chef, vremea de afara etc :)) Carnea ar fi bine sa stea la marinat macar 1 ora. Peste noapte ar fi ceva frumos..
Photobucket
Dupa care se scoate si se pune-n tigaie sau pe grill alaturi de felii de ceapa si de ardei. In 5-7 minute e gata :)
Photobucket
Nu mai ramane decat sa umpli foile de tortilla cu cele de mai sus, plus ce-ti mai trece prin cap: guacamole, salata, legume proaspete, verdeturi. Nu uita de ardei iute ;) Unora le place si cu smantana :)

Cat priveste "asamblarea", ia uitati mai jos ce dexteritate are Chef Chilly :)
Photobucket
Photobucket

Etichete: , ,