Scones cu feta, masline si rosii uscate la soare

Foarte de Mediterana as zice. Probabil ca am dor de duca. Cu siguranta :))
Photobucket
Pentru toata treaba asta se amesteca intr-un bol 350g de faina, 2 lingurite de praf de copt, putina sare, 50g de unt taiat cubulete si 1 lingura de ulei de masline extravirgin. Cand amestecul arata ca niste firmituri se mai arunca o mana de masline negre, fara samburi si taiate-n doua, o alta de rosii uscate, de asemenea taiate, 100g de cubulete de feta si 300ml de lapte. O sa se obtina un amestec foarte lipicios, asa ca tratati-l cu multa faina. Taiati din el bucati rotunde cu ajutorul unui pahar, asezati-le intr-o tava, pe o foaie de copt si bagati-le la cuptorul incins la 180C vreo 20 de minute. Sa fie rumene si aromate :)

Parerea mea - ca sa nu va mai chinuiti cu decupatul de cerculete, umpleti cu aluat niste forme de briose, nu inainte de a le unge cu putin ulei. Am incercat eu si merge ;)

Etichete: , , , , , , ,