Noul meniu la Bistro Epoque


Bistro-ul hotelului Epoque si-a schimbat de curand meniul. Delicios. M-as intoarce oricand pentru ravioli cu foie gras, maigre de ligne si cele doua deserturi de mai jos. As far as I'm concerned, e cel mai rafinat restaurant frantuzesc din Bucuresti. Dar asta nu inseamna ca nu o sa caut in continuare ;)
Foie gras cu ananas si fructul pasiunii - 100 lei
Ravioli cu foie gras - 110 lei
Ou fiert in crusta cu piure de copoida si emulsie de haddock - 80 lei
Creveti cu mango, stafide si sos de ardei dulce - 70 lei
Halibut cu masline verzi, capere si susan & polenta cu ciuperci - 140 lei
Scoici st. Jacques, ulei de grapefruit, piure de morcovi si piper de Nepal - 125 lei
Maigre de ligne, piure de napi, ciuperci salbatice si sos de usturoi confiat - 165 lei
Momite cu legume de sezon - 140 lei
Cocos de munte cu trufe si smochine - 110 lei
File de caprioara cu telina si physalis, castane si suc de struguri - 150 lei
Creme prise cu nucsoara, tartar de banane si papaya, sorbet de iaurt, emulsie de rodie - 40 lei
Tarta cu ciocolata calda Guanaja, inghetata de caramel cu unt sarat - 40 lei

Etichete: , , ,