Rubrica “Raspundem cititorilor”


Intr-un comentariu, Daria spunea...
Mazi, nu te cunosc personal, dar era asa frumos cand gateai si erai activa si aici...imi aduc aminte asa cu drag de sarbatorile de iarna din 2010 cand parca ma imaginam la festinurile voastre si cum asteptam in fiecare luni sa mai citesc despre "aventurile blogarilor" sau despre retele lenese de duminica. Tare frumoasa perioada. Eu sper ca esti bine si ca ti-am canalizat energia spre lucruri care fac in continuare oamenii fericiti. 
Draga Daria,
Si eu imi amintesc ca parca era frumos cand gateam si ma jucam de-a blogul pe aici, dar uneori viata se intampla, ca sa nu folosesc alta exprimare mai colorata :) Momentan, energia mea e foarte imprastiata si ma tem ca nu prea face oamenii fericiti. But one can only hope.

Dar asta nu inseamna ca ingrop blogul, insa un makeover poate i-ar prinde bine. Asa ca imi cer scuze de pe acum pentru ce va urma: o colectie de polaroide din viata mea - orase, retete, stari, restaurante, retete, picnicuri, pahare de bubbly, butoaie cu melancolie si alte lucruri pe care o sa vreau sa le pastrez.

Cei care ma cunosc din vremea cand aveam doar un blog personal si nu gateam nimic, niciodata, stiu ca lucrurile pot lua un traseu dubios :)). Cheers to that ;)