In with the new / Dare de seama

In caz ca the wind of change s-a facut simtit pe aici, poate ar trebui sa dau niste explicatii :)

In mod evident, s-a schimbat layoutul blogului. Si anume intr-o noapte cu insomnie m-am apucat sa ma joc cu coloane, fonturi si background-uri pana a iesit ce se vede.

Logo-ul nou e mazgalit de mine (scris de mana pe-o hartie si apoi scanat) si vectorizat de foarte talentata mea prietena Solène, rabdatoare la toate schimbarile mele de chef si ascultatoare la toate ideile mai mult sau mai putin stralucite.

Tagline-ul e mesterit de the lovely Cookie (ca daca nu era ea, prolly blogul asta nu exista all together).

In zilele care vin o sa vedeti in coloana din stanga ca apar pagini noi - o sa incerc sa organizez putin continutul, astfel incat sa fie mai descalcita toata treaba.

De asemenea, poate v-ati prins ca pe aici nu mai miroase la fel de tare a mancare :p Nu pentru ca n-as mai gati sau n-as mai manca :)) Dar cred ca am mai mult chef de joaca, de luat lumea-n cap, de facut liste interminabile, de cautat fonturi cool, ambalaje istete, table scrise cu creta si litere din neon. Also, din cand in cand mai alunec in butoiul cu melancolie, mai ascult o muzica, mai citesc o carte - regular, everyday stuff, ca nu fac baie in sampanie in fiecare zi. Doar prosecco, ca-i mai ieftin.

Cheers ;)

By the way, voua cum va place?