Inspiratie, vin rosu, ciocolata si instagrame


Q: Ce rezulta din ingredientele de mai sus?
A: O prajitura supradimensionata si doi betivi veseli.

More or less, asa s-a intamplat la evenimentul de lansare a noii game Electrolux Inspiration. Ne-am adunat o gasca de 6 bloggeri culinari (yours truly, Cookie, Monica, Madalin, Lavinia si Andreea) si fiecare am facut echipa cu bloggeri generalisti. Schema a fost simpla: noi venim cu o reteta, neinitiatii o executa.
Eu am facut echipa cu Razvan Exarhu, ceea ce a insemnat ca prima miscare a fost sa deschidem o sticla de vin rosu si s-o punem pe Instagram (hipsteri wannabe ce suntem). Dupa asta totul a fost mult mai simplu. Mai ales pentru mine, dat fiind faptul ca Exarhu pare ca a mai vazut aragaz si cuptor la viata lui.
Ba chiar si cu mixeru' s-a prezentat onorabil - he whipped the egg whites like there was no tomorrow. Drept urmare mi-a facut o prajitura geniala. Am pornit de la reteta asta de flour-less chocolate cake si am ajuns la un fel de molleaux au chocolat supradimensionat.
Bine, nici eu n-am stat total degeaba. Pe langa ca am facut refill-ul la vin, m-am ocupat si de niste ciocolata dark, pe care am inecat-o cu extract de vanilie, coaja de portocala si alte porcarii. A fost groaznic. De asta mi-a si trebuit o luna ca sa scriu despre asta. Traumele au fost de proportii :))

Also, n-am ratat momentul si am instagramizat tot procesul, ca sa nu fiu chiar degeaba.
Ceea ce a facut si domnu' de la radio Clandestino.
Acestea fiind zise, am bagat monstrul in cuptor, i-am facut niste poze cand a inceput sa dea pe afara de ciocolatos ce era... 
...pentru ca apoi sa ne reluam bunele obiceiuri taninoase.
Ne-am mai intrerupt din activitate pentru un moment, fiindca era cazul sa share with the group
N-o sa intru in detalii despre cum am luat prajitura cu polonicu'. Ce e important si tin sa se noteze e ca in final n-a mai ramas nimic.
Asa ca am dat in alte strachini, cum ar fi in cea cu clafoutis-ul de cirese al Monicai
Mega-tocana executata de Cookie & Co
Sau supa (delicioasa, btw!) de ardei copti a lui Madalin
Atat am avut de povestit. Inspiratie sa aveti.


P.S.: Din toata treaba a iesit nu doar o extravaganta de ciocolata, ci si un fier de calcat cu care traiesc acum o frumoasa poveste de dragoste. Dar despre noile mele obiceiuri domestice cel putin dubioase - intr-un episod viitor.

Etichete: , , , , ,