Apartamentul Ikea: Shopping time (3)

4 ore de shopping prin IKEA si 2.500 de lei mai tarziu. Dar sa o luam de la inceput...
Luni am ajuns in apartament. Am reusit sa dorm doar trei ore pentru ca m-am zvarcolit mutand mobila si franjurandu-mi creierii in cautarea unor idei de redecorare a apartamentului - am rasfoit catalogul, l-am scanat cu telefonu', am facut liste pe hartie, liste online, liste peste liste, m-am razgandit si am luat-o de la capat cu alte liste. Din astea.

Marti la ora 14:30, m-am infiintat la IKEA sa pun planurile in aplicare. Adica in pungile alea galbene, carucioare si platforme, si in final intr-un camion care sa le duca la apartament. Am petrecut vreo patru ore alegand 65 de produse: rame foto, fete de perna, perdele, draperii, asternuturi, mese de cafea, masa de bucatarie, scaune, cuier, pahare, perne, flori, lampi (Maskros, my love)


Marele meu noroc a fost ca am avut cu mine un "anturaj" care m-a ajutat cu toate detaliile. Ei au notat codurile produselor, au tinut evidenta bugetului, mi-au amintit cand uitam ceva de pe lista si, in general, m-au suportat cu o rabdare si niste nervi de fier. (Multumesc Carmen, Mirabela, Cristian & Catalin).La final, am urcat toate jucariile intr-un camion, le-am descarcat la apartIKEA, si am inceput programul artistic cu amenajarea. Am avut o reprezentatie si ieri - zi care va ramane in memoria colectiva drept cea in care eu am dat prima oara gauri cu bormasina -, ba chiar si azi ma distrez cu ultimele detalii. Drept dovada scriu aceste randuri din bucatarie, unde ma uit la o masa care sta in trei picioare, pentru ca nu reusesc sa-l montez pe al treilea (help?!). 

Mai bine la niste poze sa ne uitam, ca n-a facut Catalin vreo 600 de cadre degeaba.
In spatele meu e un fotograf care ma urmareste
Dam si noi un check in? Facem si noi o instagrama?
My IKEA posse: Carmen, Cristian, Mirabela <3 nbsp="nbsp" p="p">
I *heart* lists
Let the games begin
Oare cate pahare o sa spargem la petrecerea de casa noua?
Da' perdele de Pascani nu tineti?!
1 pe hol, 3 in living, 6 la prefectura, 3 la scoala de fete
Oare daca mai ramane material, imi face doamna o rochie?
Puzzled
Ce se intampla daca trag de firul verde? Se deschide o usa, aia se intampla!
Un carucior, doua platforme si 2.500 del ei mai tarziu
...pe care le-am dus acasa. Deci apartIKEA a devenit acasa. Ce jale si tristeti ma asteapta duminica, la eliberarea terenului
Oh, fudge! Mai sunt multe de carat?
Da' de despachetat?
Mai multe poze o sa postez aici.
Foto credits: Catalin Georgescu