Apartamentul IKEA: Un nou inceput (2)

Anul asta mi-am facut si desfacut bagajul de 24 de ori. Stiu sigur pentru ca am numarat. Am numarat pentru ca urasc sa fac bagaje. Dar imi place atat de mult sa plec, sa o iau de la capat in alta parte, incat reusesc in final sa umplu cate o o valiza si sa o tarai dupa mine. 

Luni a fost prima mea zi in casa noua. Pe scurt, pentru cine a deschis blogu' mai tarziu - IKEA mi-a dat pe mana un apartament de doua camere, mobilat simplu, si m-a lasat sa-mi fac de cap intr-un buget de 2.500 de lei si intr-un timp de o saptamana. Sa-i dau un suflu nou, sa-l fac acasa, sa-l fac sa-mi semene (dezordonat si nevrotic?!).

Ieri am intrat in apartament pentru prima data. O canapea maro inchis, o masuta de cafea cu blat din sticla, doua comode cu cate doua televizoare, un pat, mobila de bucatarie, masa si scaune - cam asta ma astepta in noua casa. Si peste toate astea trebuie sa se intample magia IKEA, cum ma taie capul mai bine. 

Asa ca in prima noapte de la apartIKEA (se pare ca asa l-am botezat ;) n-am stat sa ascult zgomotele noi ale casei, nu m-a chinuit huruitul aerului conditionat, nici pocnetul tevilor, in schimb am executat o insomnie de liga profesionista. Pana la 5:00 AM am: - mutat mobila, - decuplat televizoarele de la cablu (cine are nevoie de asa ceva? eu am renuntat la distractia asta de vreo cinci ani), am mancat paine cu unt si alge (da, alge), - facut liste peste liste peste liste peste listute cu ce ar trebui sa cumpar pentru apartament, - refacut calcule conform bugetului, si, in general, - am luat-o razna pe campii manata de nehotararile mele vizavi de cum ar trebui sa amenajez apartamentul. Mini-drame de miezul noptii, pentru ca a doua zi (adica azi, marti) trebuia sa merg la cumparaturi. Dar despre cum a decurs si dezmatul asta, povestim in episodul urmator, ca mi-e somn. Foarte mult somn tare. zzzZZZzzzZZZZzzzz.

P.S. - da' inainte sa trag pe dreapta, zic sa ne radem impreuna de pitipoanca-hipsterita aspiranta, care si-a tarait Samsoniteu' la apartamentul de la Unirii. 

La apartamentu' nou nu te duci cu mana goala. Orice ocazie de prosecco trebuie valorificata. Nu uita de paharu' cu picior, ca nu suntem animale.
Uuuugh, a mers cheia!
Apartament cu doua camere si hol cu sapte usi. Credeti-ma pe cuvant, ca n-au incaput toate-n cadru.
Mai bine ne tragem putin sufletu', ca se incalzeste spritzu'
Oare astia unde au ascuns carbohidratii?
Fata de inginer. Da' o sa-l fac de ras. Sper sa nu ma dezmosteneasca (adica sa ma taie de la portia de stresinica rose)
Daca sticla e goala, e timpul sa trecem la treaba.
Mai multe poze aici.
Photo credits: Catalin Georgescu

Etichete: , , , , ,