Apartamentul IKEA: Party time! (5)

Daca am ramane doar la poza asta, as putea zice ca sambata, la petrecerea de casa noua @apartIKEA, s-a intamplat o intalnire intre prieteni perfect decenta, unde am gatit, am baut ceai cald si am povestit ce carti am mai citit in vacanta mare.

Ei bine, soc si groaza, n-a fost chiar asa. 
In prima faza, vreo doua zile am facut cumparaturi cat sa umplu un frigider si doua debarale. Nu tocmai cu mancare (hai ca-s maxim subtila ;). Apoi mi-am anuntat prietenii ca, daca anticipeaza ca o sa le fie foame, ar fi bine sa se preocupe de acest aspect. Ceea ce s-a si intamplat. Madalin si Corina au facut cel mai misto humus pe care l-am mancat in a looong, long time, plus niste ardei copti cu ansoa de mi-a venit sa plang cand am scapat cativa pe jos (5 minutes rule is the new 3 seconds rule). Ba s-au ocupat si de un quiche cu branza si rosii uscate. I love it cand prietenii ma iau asa de in serios :))
Vanda a executat o placinta cu spanac si feta cu care ma cucerise de mult, dar si un cheesecake cu fructe de padure, de i-a cucerit si pe ceilalti prieteni ai mei.
Dana (pe numele ei complet Dana-de-la-Simbio) a adus un crumble de mere, Anca - un buchet de cakepops, iar eu, mai mult de rusine, am facut (printr-un efort comun a inca patru oameni) un cuscus cu de toate. Pentru ca, dupa cum s-a demonstrat, doar la atat se pare ca m-a dus capul vara asta.
 Acestea fiind spuse, am trecut la treaba.
Insa petrecerea nu s-a terminat odata cu fotografiile. Ca-n povesti, a durat de la 12PM la 12AM (niste povesti mai R-rated). Prietenii mei au venit in schimburi, si tare mi-e ca ultimele serii, venite la ceas de seara, n-au mai inteles mare lucru din ce se intampla. Asa ca propun sa mai mobilez un apartament de la IKEA, ca sa avem motiv sa o luam de la capat. 

Dar despre petreceri viitoare, pe alta data. Pentru ca duminica mi-am luat valiza si am plecat.
Eu m-am intors la mine acasa, unde e cald si bine (si uneori racoare de la aerul conditionat), unde am 270 de farfurii desperecheate, 17 Moleskine-uri si prea multe carti inca necitite, unde cand ma plictisesc si imi atarn un hamac in living sau varuiesc un perete in mov, unde ma intorc de la serviciu sau de la aeroport, de unde plec atunci cand imi iau campii.

La apartIKEA locuieste, incepand cu seara asta, Augustin Radu. Saptamana viitoare va fi randul Cristinei Bazavan, apoi Andressa va petrece o saptamana in casa. Abia astept sa vad prin ce o sa treaca apartamentul pana la sfarsitul lunii.

Photo credits: Catalin Georgescu

Etichete: , , , , ,