Facebook covers: 10 teme. 10 fotografii

Dupa ce o saptamana mi-ati dat o gramada de teme de fotografiat, astazi le-am ales si tot azi plec sa le fotografiez.

Am ales usor subiectele – au fost cadre pe care mi le-am imaginat imediat ce am citit propunerea, si au fost teme a caror rezolvare nu o stiu inca, dar sunt convinsa ca va fi interesant sa incerc sa o gasesc, dupa cum urmeaza:

  1. To love somebody 
  2. Luminitele de Craciun, la ceas de seara
  3. Redarea texturii si a profunzimii unor mancaruri sau decoratiuni interioare
  4. A foodie paradise 
  5. Rece 
  6. What makes your world go round? 
  7. Dimineata in a cozy flat 
  8. Viata te poate conduce unde te astepti cel mai putin, dar trebuie sa ai incredere ca vei fi acolo unde-ti este destinat. 
  9. Animale de companie 
  10. Wait 
Cateva imagini vor fi in conformitate cu subiectul dat, pe celelalte cred ca le voi “fenta” – sper eu – creativ, insa as vrea sa cred ca final voi avea o serie simpatica.

M-am jucat putin cu camera foto, inca nu sunt obisnuita cu gripul, dar imi plac de mor imaginile foarte clare (cred ca dupa experienta asta, DSLR-ul meu o sa cada putin in dizgratie, iar eu in depresie :-/)

Si acum gata, plec sa fac fotografiile. Am la dispozitie o zi. Urmariti aplicatia de pe Facebook, pentru ca acolo vor aparea real time (camera foto Samsung NX are wi-fi ;-)). Pozele sunt pentru voi, asa ca va invit sa le descarcati direct din aplicatie si sa le folositi ca imagini de coperta pentru profilul vostru.

Etichete: , , , ,