Tea & The City / concurs


Saptamana trecuta va povesteam cum m-am imprietenit eu cu ceaiul. Azi vedem daca reusesc sa va imprietenesc si pe voi :-)

Lipton mi-a lansat provocarea de a redescoperi Bucurestiul printr-o aventura urbana, alaturi de alti patru bloggeri si de unul dintre cititorii blogului aici de fata.

Cine?
In cadrul campaniei “Tea & The City: Aventuri urbane cu Lipton” am ajuns intr-o echipa misto – “Food and Foto”, intr-o companie pe masura: alaturi de Florin Itu, Cristi Sutu, Mihai Dobrovolschi si Alexandru Negrea.

Ce? 
Pregatim o aventura urbana pe gustul nostru.

Cand?
Pe 12 mai, intr-o duminica nelinistita.

Cum?
Dupa un brainstorming agitat, in care a trebuit sa scoatem din calcul toate ilegalitatile care ne treceau prin cap, am construit un traseu care ne va duce prin locuri ce ne vor oferi o experienta culinara aparte, si vom incheia ziua cu o sesiune foto deasupra Bucurestiului.

Unde?
Nu intru inca in detalii, sa ne ramana si de surpriza :-)

Cum procedam?
Dintre voi, pot selecta doar un cititor pe care sa-l iau cu mine in aventura urbana. Pana pe 28 aprilie, ora 00:00, trebuie sa-mi lasati un comentariu in care sa raspundeti la intrebarea: “In ce aventura urbana ai lua Lipton cu tine?”. Poate fi o plimbare prin muzee, o tura cu bicicleta, pub hopping sau o petrecere pe un acoperis – anything goes. La final voi alege un castigator prin tragere la sorti, pe care il voi anunta pe 30 aprilie.

(Echipa din care fac parte si cei de la Lipton se vor ocupa de absolut tot pentru indeplinirea aventurii urbane. Singura precizare pe care trebuie sa o fac este ca nu putem acoperi costuri de cazare sau de transport daca unul dintre castigatori este din afara Bucurestiului. FYI)

De ce?
Pentru ca Lipton Ice Tea Ceai Verde vrea sa ne incarce bateriile. O sa fim mai hidratati, mai “antioxidati” si mai pregatiti pentru o vara calduroasa care urmeaza.

Acestea fiind zise, daca vreti sa veniti cu noi in aventura urbana pe care am pregatit-o, lasati un comentariu mai jos.

Update!
Castigatorul aventurii a fost tras la sorti - Laura Teodora, ne vedem pe 12 mai!

Etichete: , , , , ,