On the road again / In cautarea retetelor boieresti cu Transavia


Dupa o saptamana legata in care m-am trezit numai cu noaptea-n cap, cu variatiuni pe tema 4, 5, 6 and – if lucky – 7am, dupa ce ieri ni s-a intamplat BBQ GoodFood Party care, awesome as it was, ne-a tinut pe drumuri si prin bucatarii cateva zile, abia astept ca maine sa-mi inchei socotelile la birou, pentru ca sambata sa plec din Bucuresti :-) . Tot dimineata, ce-i drept, but I love being on the road.

Asa ca o sa ma urc intr-o masina cu multi CP si o sa conduc fix 400 de kilometri. Destinatie finala va fi un conac de secol XIX unde voi petrece doua zile intr-o atmosfera laid back si voi experimenta retete vechi boieresti.

Cum nu pot sa-mi amintesc o vacanta recenta care sa nu fi fost legata de mancare, si de data asta o sa mi se intample ceva ce se anunta a fi pretty mouth-watering :-)

Asadar, voi ajunge la Conacul Polizu (Iasi – judetu’, nu orasu’) in cautarea “retetelor boieresti pe meleaguri romanesti”, in cadrul unui frumos proiect initiat de compania Transavia, care vine in continuarea campaniei educationale sustinute de Transavia, furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I, pentru a descoperi traditia culinara a vremurilor de altadata. 

Impreuna cu bucatarii de la conac, voi gati retete yummy cu pui Fragedo. Keep you posted cu instagrame, tweets & fb posts. Later on revin cu retetele pe care le voi descoperi dupa ce hartuiesc bucatarii de la Polizu, plus niste povesti mai putin cunoscute despre istoria conacului :)

Etichete: , , , , , , ,