Ardei cu branza de capra


Chestia asta super simpla, care e gata in 3 minute, s-a intamplat in episodul doi al seriei italian brunch, editia de iulie (dezmatul de luna trecuta a fost consemnat aici).

Cum tema secundara a petrecerii a fost "minim efort", tot ce a trebuit sa fac in cazul de fata a fost sa spal un ardei, sa-l tai in bucati, peste care apoi sa trantesc cate o felie de branza Dolce Capra di Ovaro, si, dupa caz, o lingura de pesto sau un file de ansoa infasurat in jurul unei capere. Branza asta de capra nou descoperita este una semi-maturata, cu aroma caracteristica, dar delicata, si cred ca se preteaza la o gramada de combinatii interesante.

Pentru restul rasfatului & all the other goodies, ne mai citim si zilele urmatoare, cuz now I'm busy reparand 6 prize arse din cele 7 pe care le am in casa. Domestic bliss, I haz it. 


Pana atunci, sa stiti ca azi e ultima zi for the Moleskine giveaway, so let there be a cheesy playlist, nu doar felii de ardei.

Etichete: , , , , , , , , ,