[fake X'mas giveaway] Aperol Spritz kit


Cine a ajuns pe blogul asta de mai mult de doua ori stie ca imi cam place spritzul, si anume cel facut cu Aperol. Ba chiar il vedeti pe coloana din dreapta, ceva mai jos, alaturi de alte bune obiceiuri.

Asa ca ce altceva mai potrivit putea sa aduca fake Mos Craciun cititorilor mei, in mijlocul verii? Un kit de Aperol Spritz: adica o sticla de Aperol, o sticla de Cinzano Prosecco si doua pahare, cat sa poti imparti cu cineva drag. De gheatza va descurcati singuri ;-)

Daca vreti sa castigati kitul, povestiti intr-un comentariu unde ati vrea sa savurati un Aperol Spritz si cu cine. Astept povestile de azi si pana marti seara :-)

Incep eu: oriunde, cu prietenii. It's that simple. In ultima luna mi s-a intamplat asa: la un garden party, pe terasa unei vile, la munte, acasa la niste prieteni, pe niste terase in Amsterdam, la mine acasa cu niste prieteni, la apusul soarelui in Herastrau, la Simbio. Si n-am sau uit niciodata petrecerea cu Aperol Spritz pe care am facut-o acum doi in curtea redactiei. It was some kinda' magic.

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Si castigatorul e *insert drumrolls here* - L! Te rog da-mi un mail sau un mesaj cu datele tale de contact :-)

Etichete: , , ,