[fake X'mas giveaway] 1001 de retete culinare

In general ma enerveaza cartile astea pe modelul 1001 de filme pe care trebuie sa le vezi musai, 1001 de locuri pe care trebuie sa le vizitezi pana dai coltu' etc. Da' eu am cartea asta in biblioteca de bucatarie deja de ceva ani, si atunci cand eram bored to death si lipsita de inspiratie o deschideam la intamplare si gateam ce se nimerea.

Asa am ajuns sa pregatesc supa minestrone si furnici in copac. Come to think of it, ar trebui sa ma mai joc asa.

Da' pana atunci, am o carte exact la fel cu care puteti sa va jucati si voi acasa. Tot ce trebuie sa faceti e sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi spuneti care e reteta pe care trebuie sa o incerc cel putin o data in viata. Astept raspunsurile pana marti seara, la ora 23:59 ;-)

Sa stiti ca giveaway-ul vine de la Dor de Carte, adica minunata librarie a si mai minunatei mele mame, asa ca vorbiti frumos si fiti simpatici, ca se uita ;-))

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Castigatorul random e cel de mai jos. Astept un mail sau un mesaj cu datele de contact ca sa-ti pot trimite premiul. Felicitari :-)

Etichete: , , ,