[fake X'mas giveaway] Cina marseilleza la Ibis

Saptamana trecuta am incercat noua vedeta din meniul Ibis - o bouillabaisse facuta dupa reteta traditionala din 4 feluri de peste, plus creveti si midii, toate aromate cu mirodenii si ierburi tipic provensale. Potrivit traditiei marseilleze, la bouillabaisse se serveste intai supa rezultata, iar pestele si fructele de mare vin separat, ca un al doilea fel. Am mancat pana am pocnit si am plecat de la masa cu camasa alba stropita cu toate bunatatile Mediteranei.

Daca va nimeriti la Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului sau Sud & Cie in Constanta, unde restaurantele Ibis au specific mediteraneean, do try it. Dar propun sa o impartiti cu cineva, pentru ca portiile sunt imeeense.

Pana atunci insa, giveaway-ul de saptamana asta e o cina pentru doua persoane la unul dintre restaurantele de mai sus, bouillabaisse included. So if you fancy some yummy seafood soup/stew, dati de stire intr-un comentariu. Povestiti pe scurt despre felul vostru preferat cu fructe de mare, ba puteti sa-mi dati si reteta if you feel very generous :-) De azi si pana marti.

Incep eu: stridii proaspete cu doar un strop de lamaie si un pahar de sampanie rece-rece, creveti mari si carnosi pe gratar, tavaliti inainte in ulei de masline amestecat cu usturoi si ardei iute, baby squid pe plita incinsa, ca in barurile de tapas din Barcelona. Asta asa, la o prima recapitulare :-)

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Si castigatorul ales random e cel de mai jos. Astept datele de contact pe mail sau intr-un mesaj. Congrats! :-)

Etichete: , , ,