[fake X'mas giveaway] Vinurile lumii


Aveam alt plan pentru giveaway-ul de saptamana asta, but considering the weather outside, m-am gandit la altceva.

Eu tot asteptam sa vina toamna pentru a reveni la bunele obiceiuri cu vinurile rosii, de care se pare ca nu ma ating cat e cald. Seara sa vina mai devreme, sa deschid un vin, sa-l decantez, sa-l las sa respire vreo juma' de ora, sa-l torn in paharele Riedel si sa stau la povesti cu prietenii.

Revenid la subiect - giveaway-ul de saptamana asta e cartea de mai sus, Vinurile Lumii via Dor de Carte. E o mica enciclopedie (ma rog - vreo 688 de pagini) din care afli despre istoria vinurlui, soiuri de struguri, podgorii din toata lumea - de la Bordeaux la vinurile din Ciclade sau Maroc -, gasesti harti, useful trivia si tot felul de chestii destepte cu care poti sa pacalesti interlocutorii cum ca de fapt chiar te-ai pricepe la vin :)))

Eu cu cartea asta am inceput acum cativa ani, cand vroiam sa invat mai multe despre vinuri. Cine o vrea in biblioteca proprie, sa lase mai jos un comentariu in care sa-mi povesteasca ceva despre pofta lor de vin. De exemplu eu am fantezii ca o sa vina iarna mai repede si dupa o zi lunga de ski o sa decantez o sticla de vin rosu (hai trei) si o s-o las sa respire vreo juma' de ora. Dupa care o s-o beau, doh. Am deja cateva sticle lined up care doar asta asteapta.

So, what's your story?

Fake X'mas Giveaway e un joc pe care l-am pornit pe 24 iunie pe motiv ca ar trebui sa primim cadouri mult mai des, chiar daca nu e Craciun. Enjoy!

Update

Castigatorul e cel de mai jos. Astept datele de contact via mail sau direct message. Cheers!

Etichete: , , , ,