Inapoi la TV. 7 ani mai tarziu, acum in varianta smart


Size does matter - cum ar fi rochia XS in care nu mai pot sa intru sau televizorul XXXL pe care-l am acum in living. ZOMFG, total (high definition) awesomeness!

Sa ne intelegem: eu am renuntat la televizor prin 2006, cand printr-o combinatie de OTV is the evil, "Dansez pentru tine" is scary si servicii spectaculos de proaste de la providerul de cablu (you can read the the whole story here), am hotarat ca gata, no more tv, ma apuc de citit.

Ce s-a intamplat intre timp sunt multe carti cu prafu' pe ele, care ma asteapta sa ies la pensie, da' nu despre placerile lecturii vroiam sa bat campii, ci despre cele ale televizorului. Eu una uitasem complet cum e sa vezi un film altfel decat infigandu-ti laptopul de 13'' la trei palme de retina.

Acum o saptamana mi-a aterizat in living this brand new & shiny Samsung Smart TV cu o diagonala de 55". Adica 140 de cm, Suficient de mare cat sa fie nevoie sa reorganizez mobila prin casa.

Dar socul si groaza n-au fost ca era mare si negru si ma speriam de el de fiecare data cand intram in camera, ci ca e destept cu spume. Pe vremea mea, televizoarele aveau o telecomanda si maxim niste teletext unde puteai sa vezi numerele castigatoare la 6 din 49. Ei bine, Smart TV-ul e o chestie care-ti face viata mai usoara, iti salveaza o gramada de timp si e periculos de addictive. All you need is wireless internet. Adica:
Si cand am terminat cu prostiile si a trebuit sa trec la treaba, am putut sa fac o conferinta/ sedinta pe Skype (pentru ca televizorul are si camera incorporata), sa verific mailurile, sa trec prin toate pozele pe care le aveam de sortat & editat, apoi sa o iau de la capat.
La final m-am simtit mult mai smart, de parca mi-ar fi crescut IQ-ul odata cu rezolutia de 2.073.600 pixeli, asta pentru ca am putut sa fac lucurile devenisera mult mai simple. Technology can do that to you. #filosofieHD #ftw

Etichete: , , , ,