Taiwan: intalnire cu un taifun

"This will make a great story", ma gandeam eu in timp ce ma dezbracam si-mi storceam hainele in spatele masinii, intrebandu-ma in acelasi timp daca am la indemana paracetamol & aspirina in doza soc.

Pai cum stateam eu in Taiwan si numaram pietele de noapte in care as putea sa ajung in urmatoarele zile, incercand sa-mi fac si o strategie pe modelul "cum sa mananc cat mai mult fara sa pocnesc" (una dintre solutii a fost sa port pantaloni de pijama) (don't judge!), a venit taifunul. Dada, ala despre care am invatat la geografie acum 15 ani si tot atunci am si uitat.

Deci nu e tornada, nu e viscol, nu e uragan - e un taifun de gradul I si-l cheama Trami. Dupa ce a facut deranj in Filipine, ieri a pocnit nordul Taiwanului, unde a dat cu vant si ploaie pana a inchis scoli si birouri. Hopefully in curand se duce-n China. Nu de alta, dar dupa ce ca aici oricum era o umiditate de 80%, care mi-a facut parul sa arate de parca as fi venit de la o sesiune intensiva cu frizeru' lu' Diana Ross, acum sunt ca un canis plouat si mofturos. Cine a zis ca jet lag-ul trece repede, n-are decat sa se trezeasca dimineata la ora 7:30, dupa ce a dormit 3 ore, ca eu n-am chef.

Etichete: , , , ,