Time is on my side (?)Toate astea si un cliseu de zi cu prea putine ore. Din aia de 24h, ca doar modelu' asta mai aveau la gogoserie cand am fost sa iau.

Time is not really on my side, cum e vorba cantecului, da' eu jonglez cu doua Moleskine, un pix de la Muji, un laptop, un telefon, o tableta, cu calendar si to do list sincronizat pe toate cele de mai sus, accesorizat cu alarme peste alarme, peste mesaje, peste notificari, doar-doar raman in grafic. Noroc cu tehnologia mai desteapta decat mine, cu sedintele pe Skype si intalnirile in Google Hangout, cu gadgeturile super-intuitive, care se imprietenesc singure intre ele si nu-mi dau batai de cap si mai mari. Si bateriile care tin mult (in Praga am descoperit de ce Samsung Galaxy S4 e ceva bun - a rezistat eroic de dimineata pana seara, intr-un ritm de cateva sute de poze facute, editate si uploadate).

Asa reusesc ca atunci cand cineva ma intreaba "Da' cum de mai ai timp pentru gatit? (Tu chiar gatesti? Tu chiar faci pozele?!)" sa pot raspunde "Daca iti place ceva suficient de mult, gasesti timp". Putin, cat de o felie de paine cu unt si sare, da' gasesti :))

Sigur exista tehnici mai bune pentru time management & smart living, sunt convinsa ca Amazonu' e plin de carti de self help pe tema asta, dar cred si ca puterea exemplului e cea mai buna. Voi ce scheme aveti? Ce tips & tricks folositi ca sa salvati timp, cat sa va ramana si pentru un film un prietenii, o seara linistita, un film de spalat creierii?

Saptamana viitoare ma asteapta un zbor de 13 ore. N-o sa golesc caruciorul cu bauturi din avion, ci o sa trec prin lista lunga-lungaaa de chestii pe care le tot aman. Sper sa termin pana la aterizare.

Etichete: , , ,